Fanny hajápolási tippjei

Sztárok frizurái: Nem biztos, hogy jól állnak!

Egy híresség új frizurája sokak érdeklődését felkelti, és sok nő határozza el ilyenkor, hogy bizony neki is ugyanolyan frizura kell. Nem ritka, hogy már úgy jönnek el hozzánk a vendégek, hogy magukkal hoznak egy fotót arról a sztárról, akit a TV-ben vagy egy magazinban láttak. Arról viszont általában megfeledkeznek, hogy egy bizonyos arcformára szabott frizura lehet, hogy remekül áll egy tökéletesen kisminkelt sztárnak, de sajnos az esetek többségében nem fog passzolni mindenkihez, hiába is készítjük el teljesen azonosan.

----------------------------------------
Válasszon az egyéniségéhez illő stílust
----------------------------------------

Victoria Beckham frizurái például határozott vonások, széles arccsont és normál hosszúságú nyak esetén mutatnak jól, ezért gyenge tartású haj esetében egyáltalán nem javasolt a választásuk. Jennifer Aniston frizuráit ovális arcformájú nők kérjék inkább, mivel kerek archoz ez sajnos egyáltalán nem passzol. Sokan szeretnének Liptai Claudiára is hasonlítani, viszont a figyelemfelkeltő frizurák csak a határozott, kissé exhibicionista nőknek állnak igazán jól.

Bármennyire is szeretne kedvenc sztárjára hasonlítani, jobban teszi, ha frizura szempontból inkább olyan sztárt keres, aki arcformájában vagy akár stílusában is hasonlít Önre, így sokkal nagyobb sikere lehet új frizurájával.

----------------------------------------
NYÁRI HAJERŐSÍTŐ AJÁNLAT ÖNNEK
----------------------------------------

A tökéletes frizurához elengedhetetlen a jó minőségű haj, amit csak megfelelő ápolással érhetünk el. Hajunk állapota nagymértékben meghatározza frizuránk tartósságát, valamint az elkészíthető frizurák típusait is.

A tűző nyári naptól az Ön haja is kiszáradhat és töredezetté válhat. De ne aggódjon!

Jelentkezzen be és jöjjön el hozzánk június 25.-ig, és frizurája mellé egy egy 30 perces exkluzív, csak nálunk elérhető Sisi hajkezelést adunk Önnek ajándékba, melyet Sisi királyné intenzív konyakos-tojásos hajápoló kezelései ihlettek!

Így nemcsak tökéletes frizurája lehet, hanem megóvhatja haját a tűző nyári nap okozta károsodástól is! Döntsön gyorsan, mert a szabad időpontok száma véges!

FIGYELEM: Az ajánlat csak az alábbi linken történő bejelentkezés esetén érvényes!
Bejelentkezek és igénybe veszem az ajánlatot! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »