Hajápolási tippek

Tippek hajhullás ellen

A hajhullás visszatérő problémaként sokunk életében előfordul. A haj természetes állapotában évszaktól függően is hullik valamennyire, és teljesen normális folyamat, hogy évszakváltáskor az átlagosnál jobban hullik. Most hogy az évszakváltások egyre inkább eltolódtak, sokan ilyenkor pánikszerűen próbálnak rájönni az okokra. A természetes hajhullást azonban fontos megkülönböztetnünk a kóros hajhullástól.

----------------------------------------
Mi okozhat hajhullást?
----------------------------------------

A fő okok között ilyenkor legtöbbször a vitaminhiány, az allergia, valamilyen a szervezetben lévő belső gyulladás vagy gyógyszeres kezelés szerepel. Fontos, hogy kiderítsük, mi az igazi kiváltó ok, és először azt szüntessük meg vagy kezeljük. A fehérje és vitamindús táplálkozás, és a kíméletesebb hajápolás általában már önmagukban is elegendőek a hajhullás megszüntetéséhez, mert a hajhullás mögött a legritkább esetben áll a hajhagymáknak megbetegedése. Ilyen esetben a szakember hajszeszekkel, samponokkal vagy maszkokkal segít megszüntetni a problémát. Hajhullás ellen a legjobb hatás akkor érhető el, ha külső és belső kezelést egyaránt alkalmazunk és az étrend megváltoztatása mellett a hajunk állapotát javító pakolásokat is alkalmazunk.

----------------------------------------
Mire figyeljünk ha hűvösebb az idő?
----------------------------------------

Ha éjjel lehűl a levegő különösen figyeljünk oda arra, hogy hajmosás után nedves fejjel még véletlenül se menjünk ki az utcára. Ilyenkor egészségünk érdekében alaposan szárítsuk meg a hajunkat, de beállított frizuránkat is óvhatjuk legalább egy ráterített kendővel vagy sállal. Ha úgy érezzük, hogy erőteljesen hullik a hajunk, akkor ne habozzunk megmutatni azt fodrászunknak, aki segíteni fog a további lépések meghatározásában.

----------------------------------------
Ápolja haját hosszának megfelelően!
----------------------------------------

A hajszálak tökéletes állapotának megőrzése érdekében a különböző hajhossz különböző ápolást igényel. Az ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtsanak a mindennapokban.

DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Nézze meg a termékcsomagot itt! >>

Hajunk adottságai, valamint aktuális állapota nagymértékben meghatározzák az elkészíthető frizura variációkat. Egészséges hajból több fajta frizurát lehet készíteni, és az elkészített frizura tartósabb is lesz.

Rendeljen online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Fodrász szalonok, Nyitva tartás

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428 (H-P 10-16h)
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »