Nevet vált a Lafferton Fodrászat!

Kedves Vendégünk!

Nevet vált a Lafferton Fodrászat, mostantól ANGERER Fodrászat néven folytatja az elrontott frizurák helyrehozását. A névváltás oka, hogy az alapítók merőben másképp képzelték el a márka jövőjét. Lafferton Annamária kiválik és független fodrászként folytatja.

A fodrászatot Lafferton Annamária és Török Tamás alapította. Annamária a nyilvánosság előtt, Tamás a háttérből építette a márkát. A márka sikere tízéves csapatmunka eredménye, sokak érdeme: köszönjük a fodrászok, recepciósok, gyártók, forgalmazók és partnerek együttműködését, barátságát.

Köszönjük vendégeinknek, hogy kitűntettek bizalmukkal. Mindent elkövetünk, hogy még jobbak legyünk, amire új nevünk is kötelez:

Az ANGERER Fodrászat Sisi királyné legendás fodrászáról, Fanny Angererről kapta a nevét. Ahogyan Fanny Angerer mindig tökéletes frizurát készített a királynénak, úgy a mi küldetésünk: Tökéletes frizurával magabiztossá tenni Vendégeinket.

A következő hetek a megújulás jegyében telnek.
A III. kerületi szalonunk zavartalanul működik tovább az eddigi munkatársakkal ANGERER Fodrászat néven a Szőlő utcában a Flórián téren.
A VI. kerületi szalon átmenetileg még a régi Szondi utcai címen várja Önt, hamarosan pedig már egy végleges új helyre költözünk.
A XI. kerületben pedig hamarosan szintén elérhető lesz az ANGERER Fodrászat.

Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén örömmel állunk rendelkezésre a kapcsolat@angerer.hu email címen. Kérjük, ha gmail fiókról írnak, akkor a válaszért mindenképpen nézzék a spam mappát is!

Szeretettel,

Török Tamás és az ANGERER Fodrászat munkatársai

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Szondi utca 16.

Telefon: +36706025303 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Hamarosan!

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - Hamarosan!

Telefon: +36706351428 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »