ANGERER Hajápolási Termékek
Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Az ANGERER KERATIN Hajsampon hatékonyan tisztítja és erősíti, az ANGERER KERATIN Balzsam gyengéden hidratálja hajszálait, az ANGERER Kifésülés Könnyítő Spray javítja a haj kezelhetőségét, az ANGERER Hajvégápoló Szérum pedig megelőzi a hajszálak töredezését.
Gyengéd ápolás a félhosszú vagy hosszú haj számára!
A DELUXE hajápoló csomag hosszú hajhoz úgy került összeállításra, hogy a ritkább igazító vágások között illetve a hajnövesztés során is megfelelő ápolást nyújtson a félhosszú vagy hosszú rövid haj számára a mindennapokban.
Az ANGERER hajápolási termékek a legkiválóbb összetevőkkel, keratin, tejprotein, shea vaj, kókuszolaj, jojobaolaj és anagain segítségével gondoskodnak róla, hogy az Ön haja mindig tökéletes állapotban legyen!
A csomag tartalma:
1 db Hatékonyan tisztító, hajerősítő KERATIN Hajsampon (300 ml)
1 db Gyengéden ápoló, hidratáló KERATIN Hajbalzsam (220 ml)
1 db Kezelhetőséget javító ANGERER Kifésülés Könnyítő Spray (200 ml)
1 db Hajvég töredezést megelőző ANGERER Hajvégápoló Szérum (50 ml)
Nagyon jó a termékcsalád amit vásároltam és merem ajánlani mindenkinek! Szeretném kipróbálni majd hamarosan a fodrász részleget is.
Az ápolt haj vagy friss frizura önbizalmat ad! A termékárak nagyon kedvezőek és a pénzvisszafizetési garancia is nagyon szimpatikus ajánlat, de aki rendel és kipróbálta a terméket az elégedett lesz vele! :) Köszönöm!!! Nagyon szép és egészséges frizurákat kívánok minden Hölgynek és Úrnak egyaránt!!!
Szenzációs minden termék, már első használat után is látványos volt a változás!
Már az első használat után nagyon meg voltam elégedve. Kedves hölgy ismerősöm kérdezte, hogy mit csináltam a hajammal. Megmutattam a termékeket. Szó nélkül ideadta az árát, hogy azonnal rendeljem meg neki is.