ANGERER Hajápolási Termékek
Ebben a csomagban minden együtt van, ami a rendszeres 3 lépéses hajápoláshoz kell. Az ANGERER KERATIN Hajsampon hatékonyan tisztítja és erősíti, az ANGERER KERATIN Balzsam gyengéden hidratálja, az ANGERER SISI Hajpakolás pedig regenerálja haját.
3 lépéses hajápolás kedvezőbb áron!
Javítson hajának állapotán a 3 lépéses hajápolás segítségével! A Gondtalan haj csomag az ANGERER hajápolási termékek gondoskodó válogatása az elrontott frizurák helyrehozásának szakértőjétől, a könnyebben kezelhető, dúsabb hajért és egészséges hajvégekért.
Az ANGERER hajápolási termékek a legkiválóbb összetevőkkel, keratin, tejprotein, shea vaj, kókuszolaj, jojobaolaj és anagain segítségével gondoskodnak róla, hogy az Ön haja mindig tökéletes állapotban legyen!
A csomag tartalma:
2 db Hatékonyan tisztító, hajerősítő KERATIN Hajsampon (2 x 300 ml)
2 db Gyengéden ápoló, hidratáló KERATIN Hajbalzsam (2 x 220 ml)
1 db Regeneráló és hidratáló ANGERER SISI Hajpakolás (500 ml)
Semmi negatívumot nem tapasztaltam. Elégedett vagyok és számomra ez már pozitívum.
Már az első használat utána éreztem hogy más lett a hajam minősége, kezelhetősége, eltűnt az a száraz érzés, a hajvégápló fantasztikus nincs szákás kinézete a hajvégeknek. Tetszik :)
Bár még csak párszor használtam a termékeket de eddig maximálisan megvagyok elégedve velük és a szállítással.
Nagyon jó a termékcsalád amit vásároltam és merem ajánlani mindenkinek! Szeretném kipróbálni majd hamarosan a fodrász részleget is.