Fanny hajápolási tippjei

Frizura tippek nem csak kismamáknak

A jelenlegi helyzet rengeteg kompromisszumra kényszerít mindenkit. A frizura sokszor az utolsó utáni marad a sorban amire oda kell figyelni, ezért különösen fontos, hogy olyan frizurát válasszunk, aminek kezelésére elég idő marad.

----------------------------------------
Mit tegyünk, ha nem marad idő a frizurára?
----------------------------------------

Az a legrosszabb amikor egy nőnek olyan frizurát kell viselnie amivel nincs kibékülve, de nincs módja megváltoztatni azt. Különösen egy kismama esetében figyelembe kell venni, hogy kevesebb ideje és sokszor kevesebb anyagi lehetősége marad arra, hogy a megszokott gyakorisággal járjon fodrászhoz. Ilyen esetben érdemes a legegyszerűbb vágástechnikával elkészített vállig érő, könnyen kezelhető, egyhosszú frizurára váltani, amit nap közben összefoghatunk, de kiengedve egy romantikus vacsora mellett is csinosak lehetünk vele.

Ezzel a hajtípussal akkor sem foghatunk mellé, ha ritkábban jutunk el a fodrászhoz, mert nem fogja elveszteni a formáját a növekedéssel, így csak a töredezett hajvégeket kell levágatni 2-3 havonta. Ha festetni szeretnénk hajunkat, akkor viszont kerülnünk kell a drasztikus színváltásokat és figyeljünk arra, hogy a saját hajszínünktől csak egy-két színmélységgel eltérő árnyalatot válasszunk. Még jobb, ha a teljes festés helyett melírozott hajra váltunk, ami szintén sokkal tovább fog tartani, mert kevésbé látszik a lenövés.

Ha úgy döntünk hogy levágatjuk a hajunkat, akkor praktikus azt ebben az időszakban megtenni, mivel a változtatással rengeteg bókot bezsebelhetünk, egyben az új külső feldobja saját hangulatunkat is. Ha pedig mégsem tetszik a rövid haj, még mindig visszanöveszthetjük.

----------------------------------------
Kényeztesse haját ANGERER hajápoló termékekkel otthon is!
----------------------------------------


ANGERER SISI hajpakolás - Hónapokig tartó munka eredményeként prémium kozmetikum formájában született újjá Sisi királyné eredetileg konyak és tojássárgája keverékéből készült hajpakolása. Kiváló hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Az egyetlen, eredeti ANGERER hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek!
Nézze meg itt! »

----------------------------------------
Próbálja ki a professzionális ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat, melyek a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtanak a mindennapokban:
----------------------------------------


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Nézze meg itt! »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Nézze meg itt! »

Rendeljen kényelmesen és biztonságosan online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »