Fanny hajápolási tippjei

Hajmosás naponta: Tényleg rosszat tesz?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a mindennapos hajmosás vajon tényleg rosszat tesz a hajnak? Talán mindenki hallotta már, hogy a haj egy idő után öntisztul, de a folyamat beindulásáig senkinek nincs kedve csapzott fejjel hetekig elbújni és várni az eredményt.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a száraz és a könnyen zsírosodó haj másfajta bánásmódot igényel. A száraz haj egyáltalán nem igényel mindennapos mosást, mert ez csak tovább szárítja a hajat és a folyamat végén akár korpásodást is okozhat. Ilyen típusú hajnál elegendő a heti egy-két hajmosás, viszont a balzsam használata abszolút kötelező. Zsíros haj esetén érdemes egy-egy napot kihagynunk két hajmosás között és a kondicionálót kizárólag a haj hosszának alsó felén szabad alkalmazni, így elkerülhetjük hajunk elnehezedését.

----------------------------------------
Mire kell leginkább odafigyelni?
----------------------------------------

Ha minden nap hajat mosunk, akkor figyeljünk oda arra, hogy a sampont hígítsuk fel vízzel használat előtt. Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az zsírosodik be, nem pedig a haj teljes hossza. Szintén segíthet, ha hajmosás előtt felviszünk egy kis balzsamot a haj hosszának alsó felére, így samponozás után a hajtövek felszabadulnak, de a haj hossza könnyebben megőrzi természetes fényét.

Bármelyik módszert is választjuk, a tökéletes állapotú haj elérése érdekében a hajbalzsam használata mindkét hajtípus esetében, minden hajmosás után kötelező.

----------------------------------------
Kényeztesse haját ANGERER hajápoló termékekkel!
----------------------------------------


ANGERER SISI hajpakolás - Hónapokig tartó munka eredményeként prémium kozmetikum formájában született újjá Sisi királyné eredetileg konyak és tojássárgája keverékéből készült hajpakolása. Kiváló hatóanyagai táplálják és megerősítik a hajat, így az könnyen kezelhető és jól formázható marad. Az egyetlen, eredeti ANGERER hajpakolás, melyet Sisi királyné hajápoló kezelései ihlettek!
Nézze meg itt! »

----------------------------------------
Próbálja ki a professzionális ANGERER DELUXE hajápoló csomagokat, melyek a haj hosszának megfelelő ápolást nyújtanak a mindennapokban:
----------------------------------------


DELUXE hajápoló csomag félhosszú vagy hosszú hajhoz - Válogatott kombináció a félhosszú vagy hosszú haj gyengéd ápolásához. Hajnövesztés esetén különösen ajánlott.
Nézze meg itt! »


DELUXE hajápoló csomag rövid hajhoz - Válogatott kombináció a rövid haj gyengéd ápolásához. Mindennapos ápolás a rendszeres hajvágások között.
Nézze meg itt! »

Rendeljen kényelmesen és biztonságosan online, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Válasszon hajápoló termékeink közül itt! »

Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

ANGERER Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Csengery utca 88.

Telefon: +36706025303
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10.

Telefon: +36706351428
Választható időpontok: H-Szo 8.00-20.00

ANGERER Franchise

Vállalkozzon velünk! Az ANGERER Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.

Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »